Klicka på bilderna för att se högupplöst variant.

Vid publicering uppge fotografens namn – Fotograf: Bianca Brandon-Cox.

Vid frågor kring bilder: info@aktasylt.se

 

 

   
   
 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 
                 
         
 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Svenska Syltningsällskapet och Bergdala Glasbruk lanserar under 2010 en exklusiv syltburk av återvunnet glas.

 

Äkta Sylt™ – Egenodlade gröna tomater, citron, äpple, ingefära, fänkålsfrö och socker.

 
                 
         
 

Äkta Sylt™ – Apelsin, citron, kakaoböna, vaniljstång och socker.

 

Äkta Sylt™ – Havtorn, rabarber, äpple och socker

 

Äkta Sylt™ – Kaffe, dagsfärsk mjölk och socker.

 

Äkta Sylt™ – Krusbär, mandel, citronsaft och socker.

 
                 
           
 

Äkta Sylt™ – Moreller, rödvinbärssaft, rödvin, apelsinjuice och socker.

 

Äkta Sylt™ – Tomat, äpple, lime, chili och socker.

 

Äkta Sylt™ – Lingon, citron, jordgubb och socker.

 

 

 
                 
         
 

Att sylta är ett hantverk. Äkta Sylt™ kokas av utvalda råvaror i satser om 3-4 kg i koppargryta.

 

Varm ostcréme på surdegsbröd, toppat med Äkta Sylt™ med smak av krusbär och mandel. Recept Staffan Naess, Matbaren Mathias Dahlgren.

 

Rådjurssadel med silverlökscréme med garnering Äkta Sylt™ med smak av moreller och rödvin. Recept Staffan Naess, Matbaren Mathias Dahlgren.

 

Mazarin med citrusgranité och en rejäl klick Äkta Sylt™ med smak apelsin, citron och kakaoböna. Recept Staffan Naess, Matbaren Mathias Dahlgren.

 
                 
         
 

Anna Brodén, Ösvreta Gård, Nyköping.

 

Carina Dalunde, Norra Stene Skafferi, Mölnbo.

 

Tua H Wigforss, TuaCultura, Vesene.

 

Eva Stenvide, Stenvide, Söderåkra.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
         
 

Hargodlarna, Ann-Sofi Johansson & Ing-Marie Johansson, Hargs Gård, Kisa.

 

Helena von Bothmer, Kosters Trädgårdar, Syd Koster.

 

Yvonne Björ, Björgården, Rättvik.

 

Monika Naess, Finesserna, Flinkesta, Flen.

 
                 
                 
 

 

             
                 
         
  Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.  
                 
         
  Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.  
                 
          Tillbaka till Press-sidan  
  Förpackningen av Äkta Sylt™ lyfter fram det raka och ärliga innehållet.   Provsmakning på Formex-mässan.